WAT ANDEREN ZEGGEN

Hoe kijken mensen terug op de samenwerking met mij? Een greep uit hun reacties.

‘Open, flexibel, veel voorbeelden’, ‘Prettig, geeft ruimte’, ‘Heel blij met de teamcoach trainer op zowel inhoud, ruimte, interactie en sfeer’, ‘Jeanne is fijn mens; weet goed balans te vinden in ruimte geven aan de groep en bij te sturen en theorie te geven’, ‘Complimenten hoe je de dag hebt begeleid, echt heel goed’, ‘Rustige coach, open minded; kon het proces goed begeleiden’, ‘Fijn die openheid en je kwetsbare opstelling; prima ingespeeld op nieuwsgierigheid deelnemers en dynamiek in de groep’, ‘Super goed gedaan; veel praktijkvoorbeelden en goede begeleiding’.
Leidinggevenden
ACHMEA
“Ik heb nu bij twee verschillende bedrijven samengewerkt met deze bijzondere vrouw. Op een authentieke wijze weet zij het meest waardevolle in elke onderneming, de medewerkers, te raken. Jeanne gaat met mensen individueel alsmede met groepen van mensen aan het werk en zet mensen terug in hun kracht waardoor ze gelukkiger en dus vaak efficiënter worden. In een relatief korte tijd heeft het werk en de aanpak van Jeanne een blijvende positieve impact gehad op zowel De Lage Landen als De Meeuw.“
Ronald Slaats
CEO, De Meeuw
“Wat mij aanspreekt in jouw ‘manier’ is dat je kalmte behoudt en creëert voor de groep. Waardoor het voor mij gemakkelijker is om in die ruimte te stappen en kwetsbaarheid te laten zien. Je neemt figuurlijk een barrière weg. Dat doe je trouwens zo ‘natuurlijk’ dat het me achteraf pas opvalt. Dat is een hele sterke eigenschap van je en daar ben ik dan ook een beetje jaloers op. Vooral omdat je die ruimte maakt voor de groepsleden naar elkaar toe en niet enkel tussen jou en de groepsleden. Verder straal je autoriteit uit door de kennis die je bezit zonder dat het betweterig overkomt. Je zet in waar het iets toevoegt maar anders niet. Heel helpend voor mij. De balans die je met onze groep (in de fase waarin we zitten) aanbrengt in ‘leren tijdens het doen’ en een ‘concreet resultaat opleveren’ met de heersende patronen, is heel passend”.
Danny Hoogsteder
mt-lid Nolet
“Enigszins sceptisch ging ik mijn eerste gesprek in met Jeanne, maar wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Dankzij Jeanne heb ik diverse tools gekregen waarmee ik dagdagelijks mezelf kan verbeteren en aan mezelf kan (blijven) werken. Haar luisterende oor, open en eerlijke blik en de rust en kalmte die zij uitstraalt waren voor mij zo’n matcht waardoor ik me er volledig aan kon overgeven en door dit traject een nog betere versie van mezelf heb kunnen worden voor nu én voor in de toekomst.”.
Anoniem
Communicatie professional, 31 jaar
Jeanne heeft mij ontzettend geholpen in de periode dat ik de grip kwijt was en totaal niet lekker in mijn vel zat. De fijne gesprekken die we samen hebben gevoerd, de oefeningen, feedback en haar altijd nuchtere en positieve benaderingen, hebben mij geleerd om de controle weer terug in eigen handen te krijgen. Jeanne straalt kalmte, positiviteit en rust uit, waardoor ik me direct bij haar op m’n gemak voelde. De waardevolle feedback die ze je keer op keer geeft, helpt je om je energie en rust weer terug te vinden!
Anomiem
Marketeer, 25 jaar
Jeanne ervaar ik als een heel goede, ervaren coach. Jeanne is nuchter, aandachtig en komt tot de kern. Ook als je met een overvloed aan onderwerpen of chaos komt. Het is heel (glas)helder. Het geeft mij meer ontspanning, rust, inzicht en ook wat meer energie. Ook geeft Jeanne feedback in wat ze ziet: je uitdrukking, stem, hoe je erbij zit. En met name feedback over wat ze ziet hoe je vooruitgang boekt. Haar complimenten daarin, zijn prettig en waardevol.
Anoniem
Ondernemer, 45 jaar
Life changer! Mijn perfectionisme zat me al jaren in de weg. Samen met Jeanne heb ik deze weten om te buigen naar nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen. Jeanne zorgt voor een hele fijne vertrouwde omgeving waarin de stap naar je kern minder spannend wordt. Haar pragmatische aanpak en haar luisterend oor, zorgden ervoor dat ik veel krachtiger in mijn werk sta. Ik heb nu tools waar ik altijd op terug kan vallen.
Anomiem
Teamleider, 32 jaar
Ik zat muurvast voor mijn gevoel. Samen met Jeanne heb ik zicht gekregen op wat er bij mij speelde en aan welke knoppen ik zelf kon draaien. Ik zag mijn eigen invloed ook niet en dat maakte het voor mij ook zo machteloos. Ik vond het fascinerend hoe de MEP methode werkte en hoe ik los kon komen van mijn traumatische ervaringen. Dat mijn ogen mij zo goed daarbij konden helpen! Het gaf me ook vertrouwen in mijn eigen kunnen. Ik vond de rust van Jeanne erg prettig maar ook de praktische tools. Ik ben nu veel bewuster en weet hoe ik zelf meer de leiding kan nemen in mijn leven.
Anoniem
Manager, 51 jaar